LEVERANSVILLKOR

När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige vid standardfrakt, i samarbete Post Nord. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

SPEDITORER

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om den beställs på begärant från leverantören. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla leveranstiden så kort som möjligt och att du ska få dina produkter snabbt som smidigt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantör. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

LEVERANSBEKRÄFTELSE

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

TRANSPORTSKADOR

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

FRAKTAVGIFTER

På ordrar av ett värde större än 2495:- levereras produkterna med fri frakt. Ordrar av ett värdet som understige 2495:- skickas mot en kostnad av 99:-

HÄMTA SJÄLV I BUTIK

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik i när det passar dig.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Efter att din order har tagits emot packas era varor för smidig upphämtning. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är packade och redo att hämtas. Vår butik bemannas enligt överenskommelse vardagar mellan kl. 07:00 - 17:00.

En karta som hjälper dig att hitta våra butiker finns under rubriken Om företaget.

EXPRESSLEVERANS

Leveranssättet Expressleverans kan erbjudas till kunder i stora delar av landet men inte till adresser som kräver båttransport.

Stor-Stockholm
Med leveranssättet Expressleverans får du som bor i Stor-Stockholm hemleverans samma kväll om du beställer innan kl. 14.00. Leverans sker endast på helgfria vardagar mellan kl. 17.00 och 21.00.

Övriga Sverige
Om du bor i övriga Sverige får du hemleverans dagen efter (under kvällstid) om du beställer innan kl. 14.00. Leverans sker endast på helgfria vardagar mellan kl. 17.00 och 21.00. Beställer du på en helgdag sker leverans under andra arbetsdagen efter din beställning.

Du som kund aviseras ca 30 minuter innan leverans. Samtliga produkter i en order måste finnas i lager för att leveranssättet Expressleverans skall vara möjligt. Kostnaden för Expressleverans är 395 kr per order.